Meni

Kompanija

Naša istorija

Bondhus Corporation je proizvođač specijalizovan za alate za unutrašnje šestougaone i unutrašnje zvezdaste zavrtnje (tipovi imbus i toks) najvišeg kvaliteta širom sveta. Njena fabrika i opšte kancelarije su u gradu Montičelo, Minesota, SAD.

Pre oko 50 godina Džon Bondhus je izumeo i počeo da proizvodi šestougaoni ključ sa „loptastim vrhom“ – koji omogućava da se ključ umetne pod uglom do 25%, čineći posao bržim i lakšim. Od tada, jednostavnost i efikasnost njegovog pronalaska dovela je do toga da Bondhus široko dominira ovim tržištem i učinila ga svetskim liderom u ovoj vrsti alata. Uvek inovirajući, kako u tehnologiji i dizajnu svojih proizvoda, tako iu proizvodnim i marketinškim tehnikama, Bondhus je postigao da ova linija - šestougaoni ključevi - o kojoj su distributeri i korisnici ranije jedva vodili računa, stekne značaj i ličnost. Iz tog razloga, Bondhus daje prestiž onima koji ga prodaju i koriste.

Bondhus takođe ima sopstveni razvoj kao što je Protanium R, čelik specijalno dizajniran za ovu vrstu alata i koji ga čini do 20% jačim od bilo kog čelika koji koriste drugi proizvođači; ili ProGuard R završni sloj, koji je otporan na do 5 puta veću koroziju od one koju koriste njegovi konkurenti. Drugi pronalasci i patenti učinili su ovu liniju šestougaonih ključeva najkvalitetnije na svetu do te mere da su, kada je NASA zahtevala ključ za upotrebu na Međunarodnoj svemirskoj stanici i svemirskom teleskopu Habl, pozvali Bondhus na njegov razvoj i proizvodnju. Tamo gde su kvalitet i pouzdanost od vitalnog značaja, Bondhus je alat koji funkcioniše.

Vremenom je Bondhus u Srbiji postao merilo kvaliteta, raznovrsnosti i rešenja za zavrtanje bilo kog unutrašnjeg šestougaonog ili Tork zavrtnja.